Mortal Kombat (2021) online sa prevodom


Nestrpljivo iščekivani Mortal Kombat (2021) Fantastični film prati nekoliko boraca borilačkih veština dok se zateknu kako sudeluju u međudimenzionalnom borbenom turniru na misterioznom ostrvu, takmičići se protiv sadističkih čarobnjaka, šefova zločina i moćnih ratnika crne magije u kojem će ishod odlučiti o sudbini sveta.

U Mortal Kombat MMA borac Cole Young, naviknut na batine zbog novca, nije svjestan svog naslijeđa – ili zašto je car Outworld-a Shang Tsung poslao svog najboljeg ratnika Sub-Zeroa, onostranog Cryomancera, u lov na Colea. U strahu za sigurnost svoje obitelji, Cole kreće u potragu za Sonjom Blade u smjeru Jaxa, bojnika specijalnih snaga koji nosi istog neobičnog zmaja kojim je Cole rođen.

Ubrzo se nađe u hramu lorda Raidena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose žig. Ovdje Cole trenira s iskusnim ratnicima Liu Kangom, Kung Laom i skitnicom plaćenikom Kanoom, dok se priprema za nastup s najvećim zemaljskim prvacima protiv neprijatelja iz svijeta u visokoj borbi za univerzum. No, hoće li Cole biti gurnut dovoljno snažno da otključa svoju arkanu – neizmjernu snagu iz njegove duše – na vrijeme da spasi ne samo svoju obitelj, već da jednom zauvijek zaustavi Outworld?

Mortal Kombat (2021) online sa prevodom

Informacije

Režiser: Simon McQuoid

Glumci: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson

Datum izlaska: 23 Apr 2021

Ocena: 6.1/10