Shattered (2007) online sa prevodom


Neil i Abby (Gerard Butler i Maria Bello) žive savršenim životom i imaju savršen brak. Zajedno s prekrasnom kćerčicom Sophie (Emma Karwandy) žive američki san... do danas.

Kada Sophie iznenada otmu, nemaju druge nego ispuniti zahtjeve otmičara. Otmičar – Ryan (PIERCE BROSNAN) hladan je i proračunan sociopat koji preuzima njihove živote brutalnom učinkovitošću nekoga tko nema što izgubiti.

U samo jednom trenutku siguran i miran život Neila i Abby preokrenuo se naglavce. U sljedeća 24 sata izloženi su milosti čovjeka koji želi samo jednu stvar. Da oni izvršavaju njegove naloge. Uskoro postaje jasno kako su Ryanovi zahtjevi zastrašujući samim time što on ne želi njihov novac. On želi njihov život, život koji su Neil i Abby sagradili u proteklih deset godina. Želi ih lišiti tog života i sustavno ga razoriti. Dio po dio.<br />Kako njihovoj djevojčici istječe vrijeme, Neil i Abby postaju svjesni noćne more koja će doživjeti smrtonosan preokret: morat će se suočiti s Ryanovim završnim izazovom – hoće li ubiti nevinog čovjeka kako bi spasili vlastito dijete?

U daljini svijetli jedno svjetlo na prozoru kolibe i kako se auto polako zaustavlja, Neil je svjestan da je to pitanje na koje jedino on zna odgovor – kada mu Ryan pruži pištolj...

Shattered (2007) online sa prevodom

Informacije

Režiser: Mike Barker

Glumci: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler

Datum izlaska: 23 Aug 2007

Ocena: 6.6/10