Wish Upon a Star (1996) online sa prevodom


Alexia (K. Heigl) je lijepa i privlačna dečkima, a u glavi su joj samo odjeća, parfemi i osvajanje titule kraljice škole. Hayley (D. Harris) je zapuštena, kuštrava, odjevena kao dečko, bez šminke i sprema se na nacionalno natjecanje iz matematike. Možda bi one bile sličnije kad bi bile sličnijih naravi, no ovako - različite su kao nebo i zemlja, iako su blizanke.

I dok za Alexiom uzdišu svi dečki u školi, a ona od svog dečka Kylea (D. Jeffcoat) radi malog poslušnog psića, Hayley mašta samo o njemu. Ni roditelji nisu zadovoljni, jer je Alexia neposlušna, a k tome, dvije se sestre uopće ne slažu i stalno se svađaju. Jedne večeri, kad vidi zvijezdu padalicu, Hayley zaželi da bude Alexia. Ujutro, ona je u Alexijinom lijepom i njegovanom tijelu, a zgranuta Alexia budi se kao neugledna Hayley...

Slijedi niz smiješnih događaja, a i onih ozbiljnih, nakon kojih će cijela obitelj doživjeti mnoge promjene na bolje. A što je najvažnije, pokazat će se da nije prazna fraza kad kažu da ljepota dolazi iznutra. I ne manje važno: da se znanje može naučiti, a ljepota postići. Ova izvrsna, duhovita, zabavna i maštovita komedija za mlade, u kojoj je zanimljivo vidjeti i mladu Katherine Heigl, na festivalu Heartland osvojila je Kristalno srce.

Wish Upon a Star (1996) online sa prevodom

Informacije

Režiser: Blair Treu

Glumci: Katherine Heigl, Danielle Harris, Donnie Jeffcoat, Scott Wilkinson

Datum izlaska: 12 Oct 1996

Ocena: 6.7/10